AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kuşu öldürmek

Kahve falında bir kuşu öldürmek

Kahve falında bir kuşu öldürmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, maneviyatının çökeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında bir kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek hak yolunu tutacağına, öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir kuşun öldüğünü görmek kazancın günden güne daha da artacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve kuşu öldürmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atmaca kuşu öldürmek çok zor günler geçirileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir