AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyle bir yere gitmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını yemek yerken görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında yemek yerken doymamak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini yemek yerken görmek güzel ve önemli işler yapacağına, maneviyata yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında yer sofrasında yemek görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir