AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısmet alacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi yemek yerken görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi yemek yerken görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek çok zor günler yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyle bir yere gitmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi yemek yerken görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini yemek yerken görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yerken boğulmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir