AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yemek yerken görmek

Kahve falında başkasını yemek yerken görmek

Kahve falında başkasını yemek yerken görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını yemek yerken gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilisini yemek yerken görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi yemek yerken görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yemek yerken görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yere dökülmüş yemek görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölen babayı yemek yerken görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını yemek yerken görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında yere dökülmüş yemek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir