AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis olmak

Kahve falında hapis olmak

Kahve falında hapis olmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, elin bollaşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapis olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hapis birini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini hapiste görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun hapisten çıktığını görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapiste birini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir