AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, onların kıymetini bileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine işarettir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın ateş ettiğini görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağa ateş etmek para kazanmaya, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla yolculuk ettiğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında helikopterin ateş ettiğini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına inanılır.

Kahve falında silahla ateş edilmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir