AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimseyi görmek

Kahve falında ölen kimseyi görmek

Kahve falında ölen kimseyi görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseyi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kimseyi görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi yıkamak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin dirildiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kimseye sarılmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir