AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenle konuşmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, memur ise terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak bolluk ve bereket içinde olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir