AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Kahve falında babayla telefonda konuşmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babayla telefonda konuşmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, iyi halinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak rahat bir hayatı olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işinde yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasıyla telefonda konuşmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir