AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin mezarına gitmek

Kahve falında annenin mezarına gitmek

Kahve falında annenin mezarına gitmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Kahve falında annenin mezarına gitmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yanlış yollardan döneceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı gitmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi mezarına gitmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gidememek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne gitmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir