AnaSayfa / Genel / Kahve falında astsubay kıyafeti giymek

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yolunda devam edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatının karışacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini astsubay görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında astsubay olmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında astsubay görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Kahve falında abiye kıyafet giydiğini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir