AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölen birinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölen birinin kemiklerini görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Belli konu ya da durumların alt dinamiklerini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında etli kemik görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak kemiğini görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa kemik gömmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, rızkının bollaşacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemik yakmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk kemik görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir