AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru yiyecek görmek

Kahve falında kuru yiyecek görmek

Kahve falında kuru yiyecek görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dertlerinden kurtulacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kuru yiyecek gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında kuru yiyecek görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bolca yiyecek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ilim irfan öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek atmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek saklamak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek paylaşmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek almak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir