AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında iki kişiyle kavga etmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kişiyle kavga etmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir