AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek büyük maddi kayıp verileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek kendisini mutsuz edeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek kişisel problemlerini çözeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir