AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bolluk ve bereketin artacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, şansa rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının kavga ettiğini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında başkaların kavga ettiğini görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin kavga ettiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir