AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babamla sarılmak

Kahve falında ölen babamla sarılmak

Kahve falında ölen babamla sarılmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rızkının da çoğalacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babamla sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak mesleğinde atılım yapacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babamla sarılmak gönlünce bir yaşam süreceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babaya sarılmak büyük bir özgüven kazanılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sarılmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir