AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya sarılıp ağlamak

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında babaya sarılmak ağlamak çok güzel günler göreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp ağlamak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak sevap işlemek için uğraşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir