AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına sarılıp ağlamak

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların artacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, idealist kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya sarılmak ağlamak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına yorulur.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak güzel sözler işiteceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir