AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasını sarılmak

Kahve falında ölmüş babasını sarılmak

Kahve falında ölmüş babasını sarılmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını sarılmak gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Kahve falında ölen babayla sarılmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında babaya sarılarak ağlamak programların ve projelerin tutmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anne babaya sarılmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını sarılmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sağlığın da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat etmiş babaya sarılmak güzel günlerle tanışılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir