AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babadan tesbih almak

Kahve falında ölen babadan tesbih almak

Kahve falında ölen babadan tesbih almak edilen duaların kabul olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babadan tesbih almak gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında ölen babadan tesbih almak amaçlarını yerine getireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih öpmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Kahve falında tesbih boncuk görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden tesbih almak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında tesbihle besmele çekmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih almak tebrik edileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir