AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş babadan tesbih almak geçiminin zor hale geleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babadan tesbih almak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çekeni görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına inanılır.

Kahve falında tesbih toplamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz tesbih görmek ona göre davranacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında sarı renkli tesbih görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Kahve falında tesbihin koptuğunu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden tesbih almak iç dünyasının zenginleşeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir