AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen asker görmek

Kahve falında ölen asker görmek

Kahve falında ölen asker görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, çok günah işleyeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, canının sağ olacağına işarettir.

Kahve falında ölen asker gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında silahlı asker olmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında askerde yemek yemek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında asker komutan görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst düzey asker görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı askere gitmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında formalı asker görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında askerlerle konuşmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında karda yürüyen asker görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir