AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun ağacı görmek

Kahve falında kavun ağacı görmek

Kahve falında kavun ağacı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun ağacı gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Kahve falında ağaç kavunu görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun ağacı görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kavun görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan kavun toplamak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kavun tohumu görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kavun keleği görmek başın borçlularla belaya gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük kavun yemek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Kahve falında olmamış kavun görmek kişinin evlatlarının artacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir