AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kavun görmek

Kahve falında ağaçta kavun görmek

Kahve falında ağaçta kavun görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta kavun gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında kavun ağacı görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta kavun görmek güç kaybedeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç kavunu görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kavun toplamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kavun görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede kavun görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavun satın almak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir