AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürülen bebek görmek

Kahve falında öldürülen bebek görmek

Kahve falında öldürülen bebek görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, iş için gurbete gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öldürülen bebek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında kucakta bebek ölmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, işlerin düze çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini öldürmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulur.

Kahve falında ölmek üzere olan bebek görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek zor günlerin biteceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir