AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok günah işleyeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, idealist davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bebek öldüğünü duymak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında öldüğünü duymak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını öldüğünü duymak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşın öldüğünü duymak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir