AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, rızkın artacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, rızkının artacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebekle konuşmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, verimin kaçacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek haberi almak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek yıkamak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş konuşan bebek görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir