AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç dövmek

Kahve falında genç dövmek

Kahve falında genç dövmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında genç dövmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında genç dövmek hayatından nefret duygusunu atacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında genç erkeğin öptüğünü görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını gençleşmiş görmek kazançlı işler yapacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın gençliğini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlıyı genç görmek iftiraya maruz kalınacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir genci görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanları genç görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir