AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusta gemide olmak

Kahve falında okyanusta gemide olmak

Kahve falında okyanusta gemide olmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında okyanusta gemide olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işarettir.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine işarettir.

Kahve falında okyanusta gemi görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusta gemide olmak işini büyüteceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusda gemi görmek mallarının da hayırlı olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işarettir.

Kahve falında okyanusda boğulmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında okyanus dalgası görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusun içinde olmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir