AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusda boğulmak

Kahve falında okyanusda boğulmak

Kahve falında okyanusda boğulmak stresten uzaklaşılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında okyanusda boğulmak gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında okyanusta boğulmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında okyanusda boğulmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında okyanusta boğulduğunu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı okyanus görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında okyanus balığı görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işarettir.

Kahve falında okyanusun içinde olmak servet sahibi olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusta dalga görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir