AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusun içinde olmak

Kahve falında okyanusun içinde olmak

Kahve falında okyanusun içinde olmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında okyanusun içinde olmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında okyanusun içinde olmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusda boğulmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sakin okyanus görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusa girdiğini görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusta balık tutmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz yada okyanus görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında okyanusta dalga görmek işlerinin istediği gibi olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında okyanusta boğulmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir