AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanus dalgası görmek

Kahve falında okyanus dalgası görmek

Kahve falında okyanus dalgası görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında okyanus dalgası gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında okyanusta dalga görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okyanus dalgası görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve okyanus görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanusta balık görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük okyanus görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında okyanus düşmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okyanus aşmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okyanusta balina görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir