AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi ve okyanus görmek

Kahve falında gemi ve okyanus görmek

Kahve falında gemi ve okyanus görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında gemi ve okyanus gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında okyanusta gemide olmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında okyanusda gemi görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, tüm parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okyanusta gemi görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında okyanusta yüzdüğünü görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusta olduğunu görmek tatsız durumların yaşanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında okyanusta boğulmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir