AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusta gemi görmek

Kahve falında okyanusta gemi görmek

Kahve falında okyanusta gemi görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanusta gemi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Kahve falında okyanusda gemi görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusta gemide olmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında okyanusta gemi görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusa görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında okyanus ve balık görmek işlerin daha kötüleşeceğine, evlenme yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında sakin okyanus görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir