AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyuna ot yedirmek

Kahve falında koyuna ot yedirmek

Kahve falında koyuna ot yedirmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyuna ot yedirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Kahve falında koyuna ot yedirmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında otlayan koyun görmek kazancın her daim artacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında koyunları otlatmak şan şöhret kazanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyuna ot vermek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun otlattığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir