AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift öküz görmek

Kahve falında çift öküz görmek

Kahve falında çift öküz görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çift öküz gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında öküzle çift sürmek yeni çalışmalara girişileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir çift öküz görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında çift öküz görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane öküz görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi öküz görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında öküz saldırdığını görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküz kellesi görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir