AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu görmek

Kahve falında boynuzlu görmek

Kahve falında boynuzlu görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzak bir yola gidileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında boynuzlu gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Kahve falında boynuzlu oğlak görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu böcek görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, koltuğunun yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu köpek görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yatırımların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek işlerinin azalacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir