AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün üstüne binmek

Kahve falında öküzün üstüne binmek

Kahve falında öküzün üstüne binmek kazancın her daim artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzün üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında öküzün üstüne binmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah öküze binmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında öküz arabasına binmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında öküze binmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın üstüne binmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun üstüne binmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir