AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz görmek

Kahve falında öküz görmek

Kahve falında öküz görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, moralinin yerine geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında öküz gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Kahve falında öküze su vermek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında öküz boğa görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü öküz görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, ayrılanların birleşeceğine inanılır.

Kahve falında öküz almak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında öküzün kesildiğini görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz saldırması görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında öküz başı görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında besili öküz görmek kendisini işine vereceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir