AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz almak

Kahve falında öküz almak

Kahve falında öküz almak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Kahve falında öküz almak gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Kahve falında at ve öküz görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koşan öküz görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında öküz çekmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz öldüğünü görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzle boğuşmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz öldürmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane öküz görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek kötü olayların meydana geleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir