AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz saldırması görmek

Kahve falında öküz saldırması görmek

Kahve falında öküz saldırması görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında öküz saldırması gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında öküz saldırması görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz saldırması görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın saldırmasını görmek talihinin artacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında atın saldırmasını görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin saldırmasını görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında kedinin saldırmasını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek saldırmasını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan saldırması görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir