AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kaybetmek

Kahve falında öküz kaybetmek

Kahve falında öküz kaybetmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında öküz kaybetmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında öküz kaybetmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz arabasına binmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzle tarla sürmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük öküz görmek bir bebek sahibi olunacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında öküz ve inek görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Kahve falında öküzden kaçmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün kovaladığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında öküz dışkısı görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir