AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında dolaşmak

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak borçların hafifleyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde dolaşmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kayıkla dolaşmak çok sevineceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak önemli ve ciddi işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında dolaşmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kalabalık görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında uçmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir