AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda başarılı olmak

Kahve falında okulda başarılı olmak

Kahve falında okulda başarılı olmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kişinin tek başına kalacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, günden güne sorunlarının artacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Kahve falında okulda başarılı olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında okulda başarılı olmak ruhuna hayrat yapılacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda başarısız olmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başarı belgesi görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının başarısını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir