Kahve falında arkadaşının başarısını görmek

Kahve falında arkadaşının başarısını görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, mutsuz ve hasta olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının başarısını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının başarısını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başarılı arkadaş görmek insanlara öncülük edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında okulda başarısız olmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başarılı birini görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başarı belgesi görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının başarılı olduğunu görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında işinde başarılı olmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir