AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda başarılı olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında okulda başarısız olmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda başarılı olmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulur.

Kahve falında dersten başarısız olmak hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerin kara geçeceğine delalettir.

Kahve falında çok başarılı olmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, diplomalarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işte başarısız olmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir