AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında okul ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında okul arkadaşlarını görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında okul arkadaşını öpmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında okulda arkadaşını görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir