AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşını öpmek

Kahve falında okul arkadaşını öpmek

Kahve falında okul arkadaşını öpmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında okul arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında okul arkadaşını öpmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulur.

Kahve falında orta okul arkadaşlarını görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşıyla konuşmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek kötü kişilere yakın olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek hakkını savunamayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir