AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek sıhhat kazanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek okul arkadaşını gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir